Inspiroivaa silmäkarkkia ruudun täydeltä – tilaisuus nähdä jo nyt!

Vähän aiemmin mainitsin, että Mimosalsa on kutsuttu mukaan nyt lokakuussa julkaistavaan Indiedays Inspiration-blogikonseptiin, jossa lukija tulee yhdellä silmäyksellä näkemään ruudullaan esimerkiksi ruokablogien viimeisimmät herkut.

Pitääpä omalta kohdaltani sanoa, että kuola valuu, kun olen ruokablogien rivistöä päässyt suljetun beta-version kautta katsastamaan. Blogien kuvanlaatu on kyllä nykyään aika huikea! Ja vaikka Inspiration tulee sisältämään toki myös esimerkiksi sisustus- ja muotiblogeja, niin kyllä ruokablogit pomppaavat esiin nimenomaan herkullisuudellaan ;) Mitä silmäkarkkia!

Julkaisua odotellessa, sain luvan tarjota Mimosalsan lukijoille mahdollisuutta päästä jo vähän ennen muita katsastamaan, millaiseen kuvavirtaan 300 kiinnostavaa blogia eri aihepiireistä on saatu taipumaan! Pyydä siis itsellesi kutsu vielä julkaisemattomaan beta-versioon täältä! Kutsuja on jaossa rajoitettu määrä, ja kyseessä on siis tosiaan vielä kehityksen alla oleva sivusto, mutta ideasta saat kiinni varmasti :D

Mimosa
Ei kommentteja
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.