Odotettavissa inspiraatiota syksyyn!

Nyt pitää kertoa vähän tulevaan syksyyn liittyviä uutisia! Lokakuussa nimittäin syntyy blogimaailmaan uusi muikea Inspiration-konsepti, johon Mimosalsa lähtee mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, sisustuksen ja lifestylen ja, mikä meitä erityisesti kiinnostaa, ruoan maailmasta :D Väittäisin, että Inspirationista tulee saamaan aika helposti vastauksen kysymykseen “mitä tänään syötäisiin” :)

Blogissani näkyy nyt noin viikon verran TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan Mimosalsan lukijoiden kiinnostuksen kohteita ja hieman yleisiä taustoja. Kiitos kaunis, jos sinulla on laittaa hetki tähän nopeaan pop-up –kyselyyn! Vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 SuperLahjakorttia, jotka käyvät maksuvälineenä aika monessa liikkeessä.

Herkkuviikonloppua kaikille!

Mimosa
2 kommenttia
 

2 kommenttia postauksessa Odotettavissa inspiraatiota syksyyn!

  1. Jasmine says:

    Onnittelut Inspiraatioon pääsystä, vaikuttaa ruoka- ja sisustusintoilijan kannalta kiinnostavalta uutuudelta. Ansaitset kyllä paikkasi tuolla, oot yksi mun lemppareista! :)

    Tiia

  2. Mimosa says:

    Oi kiitos mukavasta palautteesta! :) Odotan itsekin innolla, mitä kaikkea uutta kivaa noilta aihealueilta syntyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.