Taivaalla, kiven sisässä ja ympäri kaupunkia – huikeissa pop up -ravintoloissa on nyt valinnanvaraa

Kyllä taas ruuan ystäviä hemmotellaan! Pop up -ravintoloita poksahtelee kuin sieniä sateella. Helsingin rautatientorilla nostetaan kokonainen dinnerpöytä korkeuksiin tämän viikon ajan Dinner in the sky -extremeravintolassa. 45 metrin korkeudessa saa nauttia vierailevien huippukokkien menuista kuohuvaa maistellen ja Helsingin siluettia ihaillen. Alas ei ehkä kannata kauheasti katsella, sillä siellä ei ole mitään… paitsi kaukana alhaalla rautatientorin kivetys ;) Taisin unohtaa, että kärsin korkeanpaikankammosta, kun varasin päivällisliput viikonlopulle. Hups.

Neljäpisteturvavyöt päälle…

Nousee!

Keittiömestari Björn Frantzén valmiina seuraavaan nousuun.


Kokit taivaalla:

13.-14.8. Björn Frantzén ja Daniel Lindeberg Tukholmasta Frantzén/Lindebergistä (mm. 2 Michelin-tähteä)
15.8. Sasu Laukkonen Chef & Sommelieristä
16.8. Tommi Tuominen Demosta (1 Michelin-tähti)
17.8. Samuli Wirgentius Postresista (1 Michelin-tähti)
18.-19.8. Mihkel Heinmets Wiegandista Tallinnasta.

 

 

 

 

 

Ihanainen gourmetbistro Muru taas pyrkii katoamaan kokonaan maan alle ja perustaa pop down -ravintolan lohjalaiseen kaivokseen. Herkkuja nautitaan 80 metriä syvällä kiven sisässä, ja illan aikana kuulemma käydään myös kääntymässä miinus 350 metrissä. Tänne haluavien kannattaa pitää kiirettä lippujen kanssa, koska mullan alle on yllättävän paljon ruuhkaa :D

Ja tämän viikon lopullahan vietetään sitten jos minkälaista ruokakestiä ja kekkeriä ympäri maata Ravintolapäivän merkeissä. Helsingissä ravintoloita on listoilla jo parisen sataa. Hieno päivä tulee! Siirryn tästä juonimaan omaa reittisuunnitelmaani…

Vuosi sitten elokuussa espanjalaisia tapaksia jonotettiin korttelin ympäri Töölössä. Nopeet syö!

 

Mimosa
1 kommentti
 

1 kommentti postauksessa Taivaalla, kiven sisässä ja ympäri kaupunkia – huikeissa pop up -ravintoloissa on nyt valinnanvaraa

  1. annemi says:

    Varmasti upea kokemus! itse kärsin niin kovasta korkeanpaikankammosta että en pystyisi taivaalle lähteä syömään :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.