Bubble tea -kioski aukesi Helsingin Asematunnelissa – mukissa pureskeltavaa teetä ja matkamuistoja

Jei, olipas vinkeä ylläri huomata, että Helsingin Asematunnelista K-Marketin vierestä saa nykyään bubble teetä! Tuota alunperin taiwanilaista juomaahan on ryystetty Aasian lisäksi jo pitkään Jenkeissä ja Euroopan isoissa kaupungeissa. Itse olen päässyt se makuun New Yorkissa ja Lontoon China Townissa, ja joku niiden höhlien tapiokapallojen mutustelussa vaan on niin hauskaa. Ja kuten monilla, tuo pallerojuoma saa heti matkamuistot palaamaan mieleen :D

New York City, Chinatown

 

Bubble tea on siis kylmä tai lämmin makea teejuoma, johon lisätään haluttua makua sekä reilu satsi tapiokatärkkelyksestä valmistettuja pyöreitä pehmeitä kuulia. Juoma sheikataan mielenkiintoisen näköisessä täristimessä, jonka jälkeen siihen isketään paksu pilli. Sen läpi kulkevat niin juoma kuin bubbletkin.

Myös erilaisia makujellyjä on saatavilla, tapiokapallerothan eivät itsessään mitenkään kovin erikoisilta maistu. Jellyt toisaalta näyttävät suht esanssisilta – en ole toistaiseksi uskaltautunut testaamaan :D
 
 

 

 

Piti napata mukaan hellepäivään passion bubble tea niillä perinteisillä tapiokapalloilla. Ainakin tänään teet olivat vielä avajaistarjouksessa. Mums :D

Mimosa
Ei kommentteja
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.