Syysliköörit lähtevät maustumaan

Viime jouluksi tein kuivahedelmistä omaa likööriä; pistin kuivattuja karpaloita, aprikooseja, luumuja ja sensellaisia lasipurkkiin joulumausteiden ja vodkan kanssa. Sokeria tietenkin perään, ja sitten vain purkin hölskyttelyä ohikulkiessa jokusen viikon verran. Tuli yllättävän hyvää, joskin myös yllättävän tuhtia :D

Nyt lähtee käyntiin syysliköörikokeilu neljällä erimakuisella versiolla, ja tällä kertaa tuoreista raaka-aineista. Odotettavissa on vadelma-kookoslikööriä, persikka-passionlikööriä, syksyistä omena-sitruuna-kanelilikööriä sekä italialaishenkistä limecelloa.

Raportoin kuukauden sisään tuloksista ja mahdollisista valmistusohjeista ;)

Oletko itse tehnyt omia liköörejä? Mikä on onnistunut parhaiten?

Mimosa
Ei kommentteja
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.